Descargar EBOOK Primer paisatge autor ISIDRE GRAU I ANTOLI gratis online


Descargar EBOOK Primer paisatge autor ISIDRE GRAU I ANTOLI gratis online Título Del Libro: Primer paisatge
El autor del libro: ISIDRE GRAU I ANTOLI
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.92 Mb
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788494509131

Read full description of the books:Viatjar al món de la infància per tornar-ne amb les butxaques plenes d’escenaris, personatges i històries; recordar i fabular. Teixir un univers de complicitats.
Primer paisatge és un aplec de mirades al món de la infància d’algú que hi busca les arrels del seu gust per l’escriptura. Partint de la solitud viscuda en un espai que recorda immòbil, l’escriptor evoca els escenaris, els personatges i els moments especials que van modelar la seva personalitat i el van fer creure en el poder de les paraules. Lluny de la recreació biogràfica, l’autor transforma les seves vivències en petites històries que, defugint el costumisme, exploren significats més universals. Tot i que el llibre no entra en la identificació precisa dels espais, al darrere de cada narració hi ha les formes de viure pròpies dels anys quaranta i cinquanta en un entorn rural com el de Cerdanyola i la comarca del Vallès. Això no impedeix, ben al contrari, que lectors de totes les procedències se sentin motivats a connectar amb les seves experiències i a identificar-s’hi.Amb una prosa que busca la claredat i la síntesi, cada relat s’incorpora a un mosaic que va adquirint caràcter de novel·la.


El autor es ISIDRE GRAU I ANTOLI escribió un interesante libro titulado Primer paisatge. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de Primer paisatge PDF ISBN (9788494509131) es necesario pagar 17.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Primer paisatge EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ISIDRE GRAU I ANTOLI, que te pueden gustar, igual que el libro de Primer paisatge EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Primer paisatge EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Primer paisatge PDF
Descargar en EPUB Primer paisatge EPUB
Descargar en DOC Primer paisatge DOC
Descargar en TXT Primer paisatge TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Primer paisatge


Samuel

Habría sido mejor que no me leía un libro...

Iker

Este libro leer cada hombre...

Andrea

La primera reseña que me ha invertido pedacito de su alma...

Alvaro

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Adriana

no ha gustado de este libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Primer paisatge autor ISIDRE GRAU I ANTOLI gratis online

PDF: primer-paisatge.pdf Primer paisatge PDF
EPUB: primer-paisatge.epub Primer paisatge EPUB
DOC: primer-paisatge.doc Primer paisatge DOC
TXT: primer-paisatge.txt Primer paisatge TXT