Descargar EBOOK L hivern del mon autor KEN FOLLETT gratis online


Descargar EBOOK L hivern del mon autor KEN FOLLETT gratis online Título Del Libro: L hivern del mon
El autor del libro: KEN FOLLETT
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 997 Kb
El editor: DEBOLSILLO
ISBN 13: 9788490328163

Read full description of the books:«La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.» Ken Follett

Els fills de les cinc famílies protagonistes de La caiguda dels gegants forjaran el seu destí en els anys turbulents de la Segona Guerra Mundial, la guerra civil espanyola, el bombardeig de Pearl Harbor i l'era de la bomba atòmica. Segon volum de la trilogia «The Century»

L'any 1933, Berlín és un focus d'agitació política i social. Lady Maud, ara esposa de Walter von Ulrich i mare de dos fills, publica articles en una revista setmanal que ridiculitzen el Partit Nazi, mentre que Walter manifesta la seva oposició en el Parlament. Sembla, però, que res no frenarà el poder ascendent del canceller Adolf Hitler. Quan Ethel Williams i el seu fill Lloyd visiten els von Ulrich, seran testimonis de la tirania i la repressió de la nova Alemanya.

El domini del Tercer Reich s'estendrà fins a França i més enllà de la frontera russa, mentre que, a Anglaterra, Lloyd Williams, activista polític com la seva mare, lluitarà amb l'exèrcit britànic per intentar frenar l'avenç dels nazis i s'allistarà a les brigades internacionals durant la guerra civil espanyola. Participarà a l'ofensiva de Saragossa i a la batalla de Belchite.

A Ty Gwyn, la mansió familiar dels Fitzherbert a Gal·les, s'allotjaran els oficial britànics i el tinent William Lloyd se sentirà atret per la dona del Boy Fitzherbert, la rica hereva nord-americana Daisy Peixkov.


El autor es KEN FOLLETT escribió un interesante libro titulado L hivern del mon. El libro de la publicó la editorial DEBOLSILLO, y en este momento por el libro de L hivern del mon PDF ISBN (9788490328163) es necesario pagar 10.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L hivern del mon EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KEN FOLLETT, que te pueden gustar, igual que el libro de L hivern del mon EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L hivern del mon EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L hivern del mon PDF
Descargar en EPUB L hivern del mon EPUB
Descargar en DOC L hivern del mon DOC
Descargar en TXT L hivern del mon TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro L hivern del mon


Aitor

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el número y descargado sin necesidad de registro

Miguel

Hay claras desventajas

Marina

Polémico libro!!!

Alvaro

Una obra maravillosa

Andrea

Se lee en un suspiro.
Añadir comentario
Descargar EBOOK L hivern del mon autor KEN FOLLETT gratis online

PDF: l-hivern-del-mon.pdf L hivern del mon PDF
EPUB: l-hivern-del-mon.epub L hivern del mon EPUB
DOC: l-hivern-del-mon.doc L hivern del mon DOC
TXT: l-hivern-del-mon.txt L hivern del mon TXT