Descargar EBOOK La filla del gudari autor TERESA PAMIES gratis online


Descargar EBOOK La filla del gudari autor TERESA PAMIES gratis online Título Del Libro: La filla del gudari
El autor del libro: TERESA PAMIES
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 18.17 Mb
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788475968193

Read full description of the books:"L'Elvira no va dir a la seva amiga Maite el que va passar a Figueres el dia que evacuaren el refugi de Breda després que les tropes de Franco entressin a Girona i llencessin a l'Onyar la bandera republicana que onejava al balcó de l’Ajuntament.

No li va dir que en aparèixer els avions alemanys al cel de l'Alt Empordà la gent saltà dels camions que els transportaven a França, es produí la desbandada, tots buscaven, enfollits, un lloc on protegir-se de les bombes i del foc de les metralladores dels caces enemics. En aquell infernal campi qui pugui es trobà separada de la mare. La Maite s'endugué els infants més petits a sota d'un túnel de desguàs, a recer del bombardeig aterridor. L'Elvira estava aterrida quan el mestre basc l'empenyé al fons d'un reguerot mentre xiulava la bomba que esclataria al mig de la carretera. El fred era intens i el vent de tramuntana ho sacsejava tot, asclant troncs d'arbres i arrencant marquesines.

EL mestre basc duia un capot de soldat amb el qual abrigà l'Elvira, que tremolava de fred i de por arrimada a la seva esquena. I allí va començar tot, per a mi. No vaig ser engendrada per un violador com m'havia insinuat gent de l'entorn familiar. Tampoc no sóc fruit d'un acte d'amor, sinó de la pietat i de la por.

La Maite no ho va saber mai. Cinquanta-tres anys més tard, la seva amiga Elvira li ho podia haver dit, però una mena de pudor i l'afecte per l'amiga d'adolescència li ho va impedir. 'Des de Figueres no ens vam tornar a veure –digué la Maite–; en acabar el bombardeig vam enfilar-nos al camió i dues hores després érem a Perpinyà, on el delegat del govern basc ens tenia preparat un refugi de trànsit. El nostre destí era Anglaterra, on ja funcionava una colònia per a infants d'Euskadi. ¿I vosaltres, Elvira, on vau anar a parar després de les bombes?'

Aquell era el moment de dir la veritat a l'amig


El autor es TERESA PAMIES escribió un interesante libro titulado La filla del gudari. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de La filla del gudari PDF ISBN (9788475968193) es necesario pagar 7.40 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La filla del gudari EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor TERESA PAMIES, que te pueden gustar, igual que el libro de La filla del gudari EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La filla del gudari EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La filla del gudari PDF
Descargar en EPUB La filla del gudari EPUB
Descargar en DOC La filla del gudari DOC
Descargar en TXT La filla del gudari TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro La filla del gudari


Ruben

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Aitor

El mejor entre los

Noa

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Mario

Bueno, es muy reconfortante libro!

Daniela

No es el mejor que he leído
Añadir comentario
Descargar EBOOK La filla del gudari autor TERESA PAMIES gratis online

PDF: la-filla-del-gudari.pdf La filla del gudari PDF
EPUB: la-filla-del-gudari.epub La filla del gudari EPUB
DOC: la-filla-del-gudari.doc La filla del gudari DOC
TXT: la-filla-del-gudari.txt La filla del gudari TXT