Descargar EBOOK Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) autor STIEG LARSSON gratis online


Descargar EBOOK Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) autor STIEG LARSSON gratis online Título Del Libro: Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price)
El autor del libro: STIEG LARSSON
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 973 Kb
El editor: COLUMNA EDICIONS S.A.
ISBN 13: 9788466412759

Read full description of the books:En Mikael Blomkvist, periodista i fundador de la prestigiosa revista econòmica sueca Millennium, és acusat i condemnat per difamació pels tribunals d'Estocolm. El seu delicte ha estat fer públiques una sèrie de greus acusacions contra un dels empresaris més importants del país. Abans d'entrar a la presó, però, rep una curiosa trucada: en Henrik Vanger, patriarca d'una altra de les sagues escandinaves més poderoses, li demana que investigui la desaparició quaranta anys enrere de la seva neboda Harriet. Amb l'inestimable ajut de Lisbeth Salander, una jove pertorbadora i socialment inadaptada, carregada de tatuatges i pírcings, i amb memòria fotogràfica i unes habilitats com a hacker insuperables, formarà un tàndem perfecte i junts es veuran arrossegats dins una espiral de secrets i mentides que no s'haurien imaginat mai. Corrupció política, espionatge industrial, intrigues familiars, protagonistes inquietants, amor al límit... tots aquests són només alguns dels ingredients que fan que aquesta apassionant obra hagi estat batejada per mitjans de tot el món com la novel•la negra de la dècada i que més de quatre milions de persones ja hagin devorat les seves pàgines


El autor es STIEG LARSSON escribió un interesante libro titulado Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price). El libro de la publicó la editorial COLUMNA EDICIONS S.A., y en este momento por el libro de Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) PDF ISBN (9788466412759) es necesario pagar 16.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor STIEG LARSSON, que te pueden gustar, igual que el libro de Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) PDF
Descargar en EPUB Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) EPUB
Descargar en DOC Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) DOC
Descargar en TXT Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price)


Lucas

¿Por qué se ha acabado! Debe ser infinita!!!))))

Nerea

rápidamente descargado

Sergio

Es uno de mis preferidos

Natalia

Tengo este libro en las manos y me siento tan feliz )
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) autor STIEG LARSSON gratis online

PDF: els-homes-que-no-estimaven-les-dones-ed-mid-price.pdf Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) PDF
EPUB: els-homes-que-no-estimaven-les-dones-ed-mid-price.epub Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) EPUB
DOC: els-homes-que-no-estimaven-les-dones-ed-mid-price.doc Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) DOC
TXT: els-homes-que-no-estimaven-les-dones-ed-mid-price.txt Els homes que no estimaven les dones (ed. mid price) TXT