Descargar EBOOK Mar crítica autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Mar crítica autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Mar crítica
El autor del libro: VV.AA.
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 957 Kb
El editor: POL.LEN
ISBN 13: 9788416828074

Read full description of the books:MAR CRÍTICA és el títol del nou Dossier Crític. La revista, editada entre el mitjà Crític i Pol·len edicions, és viatge periodístic per la Mediterrània i tots els seus conflictes. Analitzem la crisi dels i les refugiades i les polítiques de l’Europa-fortalesa, l’emergència de la islamofòbia al vell continent, l’aparició i consolidació d’Estat islàmic i els punts de connexió entre les revoltes àrabs i les lluites per l’aprofundiment democràtic i social a les dues ribes del Mare Nostrum.
MAR CRÍTICA és producte d’un treball de gairebé un any de feina i ha estat coordinada pels periodistes especialitzats en política internacional Antoni Trobat i David Forniés, col·laboradors habituals nostres. Inclou entrevistes a Robert Fisk, periodista i escriptor britànic resident a Beirut i especialista en l’Orient Mitjà; Rafael Poch, corresponsal de ‘La Vanguardia’ a París i una de les plomes més incisives del periodisme català; i Lurdes Vidal, responsable de l’Àrea de Món Àrab i Mediterrani de l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMED). La revista inclou aportacions de Santiago Alba Rico, Arcadi Oliveres, Jordi Armadans, Natalia Andujar, Özgur Gunes Özturk, Ana Alba, Cristina Mas, Blanca Llum Vidal, Pere Perelló o Eduard Ramírez, entre d’altres.
El Dossier es tanca amb un reportatge sobre la batalla de Kobane en format de novel·la gràfica, il·lustrat per Andrea Lucio a partir del guió de Laia Soldevila i Antoni Trobat. El disseny va a càrrec d’Helena Olcina de Fàbrika Gràfika


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Mar crítica. El libro de la publicó la editorial POL.LEN, y en este momento por el libro de Mar crítica PDF ISBN (9788416828074) es necesario pagar 7.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Mar crítica EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Mar crítica EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Mar crítica EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Mar crítica PDF
Descargar en EPUB Mar crítica EPUB
Descargar en DOC Mar crítica DOC
Descargar en TXT Mar crítica TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Mar crítica


Manuel

Bueno, es muy reconfortante libro!

Samuel

Me ha inspirado este libro!

Aitana

Un libro que dejará después de leer un montón de emociones

Pablo

No esperaba esa perversa fantasía

Alejandra

El mejor libro para niños de todas las generaciones!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Mar crítica autor VV.AA. gratis online

PDF: mar-crtica.pdf Mar crítica PDF
EPUB: mar-crtica.epub Mar crítica EPUB
DOC: mar-crtica.doc Mar crítica DOC
TXT: mar-crtica.txt Mar crítica TXT