Descargar EBOOK De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat autor ANTONI BARDERA TRULL gratis online


Descargar EBOOK De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat autor ANTONI BARDERA TRULL gratis online Título Del Libro: De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat
El autor del libro: ANTONI BARDERA TRULL
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 754 Kb
El editor: GREGAL
ISBN 13: 9788494476266

Read full description of the books:'De llops i caputxetes', el primer assaig en català sobre la perversitat, analitza els mecanismes psicològics de la persona perversa i les seves tàctiques més habituals –maltractament i xantatge emocional, assetjament psicològic, seducció...– així com les estratègies adequades per atenuar els efectes dels seus atacs. 'De llops i caputxetes' és un recorregut pel territori de la malícia, un viatge no apte per a totes aquelles persones que creuen en la bondat intrínseca de l’ésser humà. La maldat pura, sense pal·liatius de cap mena, existeix i com més es trigui a assumir-ho, més gran serà el nombre de víctimes en mans d’agressors, psicòpates, assassins en sèrie, dones mortíferes, etc.A l’Estat espanyol hi ha uns dos milions i mig de persones assetjades en el seu lloc de treball, l’assetjament escolar és un problema cada vegada més greu i la psicopatia i el trastorn límit de la personalitat –presents en bona part dels individus maltractadors– són síndromes sobre les quals existeix una gran confusió, a causa de creences errònies o per manca d’informació. De llops i caputxetes procura omplir aquestes llacunes oferint respostes a les preguntes següents: Què li passa a la persona perversa? Què la motiva? Per què actua així?


El autor es ANTONI BARDERA TRULL escribió un interesante libro titulado De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat. El libro de la publicó la editorial GREGAL, y en este momento por el libro de De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat PDF ISBN (9788494476266) es necesario pagar 16.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTONI BARDERA TRULL, que te pueden gustar, igual que el libro de De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat PDF
Descargar en EPUB De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat EPUB
Descargar en DOC De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat DOC
Descargar en TXT De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat


Izan

He aquí es la trama!!! La noche no dormía, no era posible romper!

Aitor

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((

Claudia

Una obra de arte! Una obra de arte! Una obra de arte! Es tan terrible,profunda e interesante libro,пробивающая a temblar!

Ruben

todo bien, gracias rápidamente descargado

Nerea

Para quién es este libro?
Añadir comentario
Descargar EBOOK De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat autor ANTONI BARDERA TRULL gratis online

PDF: de-llops-i-caputxetes-un-estudi-sobre-la-perversitat.pdf De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat PDF
EPUB: de-llops-i-caputxetes-un-estudi-sobre-la-perversitat.epub De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat EPUB
DOC: de-llops-i-caputxetes-un-estudi-sobre-la-perversitat.doc De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat DOC
TXT: de-llops-i-caputxetes-un-estudi-sobre-la-perversitat.txt De llops i caputxetes: un estudi sobre la perversitat TXT